Сливен, кратки вечерни новини, 31.01.2022 г., понеделник

Сливен
31.01.2022 / 16:08

Стрелбите на „Батмиш“ продължават и през месец февруари, ученията ще започнат от 2 февруари и ще продължат до 23 февруари.

Кметът Стефан Радев награди сливенски ученици за предотвратена кражба в Сливен – припомняме, че през месец януари петимата младежи се натъкват на ограбена жена в безпомощно състояние, без колебание те тръгват след извършителя на грабежа, успяват да помогнат на 68-годишната жена, като съдействат на органите на реда.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 14 сигнала за произшествия в дните от 28 до 31 януари.

Иззети наркотични вещества и двама задържани при операция срещу наркоразпространението на полицията в Сливен – акцията е проведена на 27 януари от служители на сектори „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Специални тактически действия“ към ОДМВР-Сливен под надзора на Окръжна прокуратура.

Софийският градски съд одобри споразумение за условна присъда между прокуратурата и кандидат-депутата от Сливен Валентин Велев от коалиция “Патриотичен фронт”.

Голяма част от Сливен днес е без водоподаване заради изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения.

През последното денонощие в Сливенско има регистрирани 67 заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев