Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 20.01.2022 г.

ОДМВР-Сливен
20.01.2022 / 09:32

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 19.01.2022 г. до 06,00 часа на 20.01.2022 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 31 проверки на обекти и лица. Съставен е 1 акт.

 

Нова Загора: Продължава засилената патрулна дейност за установяване случаи на разпространение и употреба на наркотични вещества. На 19 януари екип на РУ-Нова Загора е извършил проверка на непълнолетно 16-годишно момче. В него е намерена и иззета суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен работят по сигнал за взломен вендинг автомат за топли напитки на ул. „Капитан Мамарчев“ в град Сливен. Заявлението е подадено на 19 януари от служител на фирмата собственик. Деянието е извършено на 17 януари. Неизвестен извършител е взломил автомата и е извършил кражба на сумата от 200 лева в монети. Нанесената щета по автомата е на стойност около 2000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев