Психодрамата в Сливен. Старт през февруари

Снимка: интернет
29.12.2021 / 21:05

- на психодраматична група за личностно развитие.

 

Участието в психодраматичната група е ефективна инвестиция в способността ви да създавате и развивате удовлетворяващи междуличностни отношения. Ако имате съмнения в способността си да се свързвате уверено с другите, ако преживявате дискомфорт в социалните си взаимодействия – психодраматичната група предлага защитено и конфиденциално пространство, в което можете да работите върху нещата, които ви провалят, плашат или вълнуват.

 

Тази група е за вас, ако:

✔ се опитвате да осъзнаете своите модели на поведение, които влияят на взаимоотношенията ви с другите;

✔ търсите възможност да работите върху свои психологически травми, житейски кризи и да откриете собствените си ресурси за тяхното преодоляване;

✔ търсите нови стратегии за справяне в условията на нарастващ стрес, безпокойство и тревожност;

✔ искате да се научите да получавате и да давате подкрепа в групата, искрено и безоценъчно да изразявате чувствата си;

 

За кого е тази група?

- за всеки, който работи с хора и/или иска да изследват свои лични въпроси и вълнения. Особено полезна е за тези, които са на управленски позиции, както и за хора с професионални интереси в сферите на психологията, педагогиката, социалната работа, бизнеса, управлението на човешки ресурси.

 

Формат

Работа в група до 12 участници. Групата ще се среща една събота и неделя в месеца. Продължителността е в рамките на една календарна година.

Първият уикенд е на 5-6 февруари 2022г., а всеки следващ се договаря според времето на участниците.

 

В края на групата участниците ще са в състояние да придобият едно по – осъзнато познание за себе си и да развият умения за конструктивно справяне със своите вътрешни конфликти и с критични житейски ситуации.

 

Преминалите през цялото ниво на себепознание ще получат и сертификат за завършена група за личен опит, който ще ви даде възможност за продължаване на процеса в обучение по психотерапия.

 

Записване

- след входно интервю, което се провежда след уговорка по телефона за датата и часа. Интервюто е безплатно и продължава 60 минути.

Цената е 80 лева за уикенд и се заплаща на място при всяка среща.

 

Къде?

Нашето място - Психологичен център „Веда“, гр. Сливен, бул. „Хаджи Димитър“ №30

 

За контакти и въпроси

Ако имате каквито и да е въпроси, можете да се свържете с нас – водещите на групата:

 

Биляна Стоянова - 0898 898998 – психолог, педагог, теолог, психодрама асистент, финализира обучението си за психодрама директор към Института за психотерапия „Орфеус“; https://www.facebook.com/psyBilyana.Stoynova/

 

Катерина Иванова-Димитрова - 0889 298836 – психодрама асистент и медиатор, финализира обучението си за психодрама водещ към института по психодрама, индивидуална и групова психотерапия "Бернхард Ахтерберг", който е пълноправен член на Камарата на Обучителните Институти (TIC) към Европейската Асоциация по Фамилна Терапия EFTA и Европейската Федерация на Психодрама Обучителните Организации FEPTO

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев