Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 21.12.2021 г.

ОДМВР-Сливен
21.12.2021 / 09:21

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 20.12.2021 г. до 06,00 часа на 21.12.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Установени са два случая на нарушена карантина, за които в РУ-Котел са образувано досъдебни производства.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 58 проверки на обекти и лица. Съставен е 1 акт.

 

Котел: Неправоспособен водач е причинил пътно произшествия в град Котел. При инцидента няма пострадали, причинени са само материални щети. На 20 декември, около 21,35 часа, на ул.“Луда Камчия“ лек автомобил „Субару“, управляван от неправоспособен 18-годишен младеж от град Котел, при движение по заснежен пътен участък е ударил лек автомобил „БМВ“, управляван от водач на 22 години. При произшествието са причинени материални щети по двата автомобила. Пробите за употреба на алкохол са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екип на РСПБЗН-Сливен е отстранил отлепена изолация на жилищен блок в сливенския квартал “Българка“. Сигналът е получен на 20 декември в 15,25 часа.

 

Екип на РСПБЗН-Сливен своевременно е ликвидирал пожар, възникнал в контейнер за битови отпадъци в кв. „Даме Груев“. Сигналът е получен на 20 декември в 19,40 часа. Не са причинени материални щети.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев