Сливен, кратки вечерни новини, 18.12.2021 г., събота

Сливен
18.12.2021 / 15:50

Призив за кръводаряване отправи началникът на Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ “Д-р Иван Селимински” – Сливен, д-р Рая Ралева.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 18 заразени с коронавирусна инфекция.

Близо 100 са земеделците от област Сливен, които ще облагат доходите си за 2021 година по реда, предвиден за едноличните търговци.

Трети фермерски пазар за производители от община Сливен се провежда днес, 18 декември.

Областният управител и служителите на администрацията подкрепят благотворителната инициатива на ПГЕЕ „Мария Скл. Кюри“ в Сливен за осигуряване на средства за лечението на Мария Юсеинова, майка на десетокласничката Алейна.

На 17 декември 2021г., от 10:00 ч.. в РБ ”Сава Доброплодни” се състоя официална церемония за награждаването на отличените участници в конкурса за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ – 2021, който е част от проявите от програмата „Коледа в библиотеката“.

„Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” спази традицията, дружеството отново да направи коледно дарение за деца от Сливен – този път радостта бе за обитателите на „Комплекс за социални услуги за деца и семейства”, който се намира в сливенския кв. „Българка”.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев