Сливен, кратки вечерни новини, 12.12.2021 г., неделя

Сливен
12.12.2021 / 16:06

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани петнадесет заразени с коронавирусна инфекция.

В Сливен от 10:00 ч. до 14:00 ч., днес мобилен пункт за поставяне на ваксини работи до Сити-център.

Превенцията на нарушенията и контролът в животновъдния сектор в област Сливен бяха тема на среща на областния управител Минчо Афузов с представители и ръководители на ОДБХ, Областна дирекция „Земеделие“, сектор „Икономическа полиция“ в ОД на МВР.

Церемонията по връчване на наградите на Община Сливен на 10-те най-добри спортисти, треньор, отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и Бъдещи звезди на Сливен за 2021 г., ще се проведе на 14 декември в зала „Сливен“.

На 13 декември ще бъде затворено кръстовището на булевардите „Илинденско въстание“ и „Цар Симеон“ до кръстовище със светофарите на бул. „Банско шосе“ заради взривяване на комин в двора на предприятие „Светлина“.

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово, Община Сливен и Ансамбълът за народни песни и танци, канят жителите и гости на града на коледен концерт на 21 декември.

Четири социални центъра изгражда община Сливен – два от тях са за настаняване в среда от семеен тип на деца с умствена изостаналост.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев