Сливен, кратки вечерни новини, 11.12.2021 г., събота

Сливен
11.12.2021 / 15:49

Въпреки падналото количество дъжд и повишеното ниво на водите в реките на територията на община Сливен вчера, няма риск от преливане на речните корита в регулация и други последици по изградената инфраструктура.

Превенцията на нарушенията и контролът в животновъдния сектор в област Сливен бяха тема на среща на областния управител Минчо Афузов с представители и ръководители на ОДБХ, Областна дирекция „Земеделие“, сектор „Икономическа полиция“ в ОД на МВР.

Церемонията по връчване на наградите на Община Сливен на 10-те най-добри спортисти, треньор, отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и Бъдещи звезди на Сливен за 2021 г., ще се проведе на 14 декември в зала „Сливен“.

Заради извършване на планирани взривни дейности по събаряне на стоманобетонен комин в двора на предприятие „Светлина, на 13 декември, от 14:15 ч. до 14:45 ч., движението в участъка от кръстовището на булевардите „Илинденско въстание“ и „Цар Симеон“ до кръстовище със светофарите на бул. „Банско шосе“, ще бъде преустановено.

Сливенският ансамбъл за народни песни и танци ще изнесе коледен концерт на 21 декември в зала „Сливен“.

Фирма „Ретал Балкан“ ЕООД набира оператори на машини за производството си в Сливен.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани двадесет и двама заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев