Сливен, кратки вечерни новини, 28.11.2021 г., неделя

Сливен
28.11.2021 / 16:00

Продължава монтирането на коледната украса в град Сливен – днес отново поетапно се затваря кръстовището на бул. „Георги Данчев“ и бул. „Стефан Стамболов“.

Годишната общинска план-програма по безопасност на движение по пътищата разгледа и прие на свое заседание Общинската комисия по безопасност на движение по пътищата – тя предвижда рехабилитация и основен ремонт на общински пътища, изграждане на две кръгови кръстовища – на бул. „П. Хитов“ с бул. „Ст. Стамболов“ и на кръстовището на „Самуиловско шосе“ с бул. „Банско шосе“.

Лидерът на БСП в Сливенска област Асен Гагаузов участва в преговорите за създаване на коалиционно правителство под егидата на Продължаваме промяната.

Бившият сливенски депутат Деян Дечев, който в момента е зам.-председател на общинския съвет, участва в преговорите за ново правителство – той бе част от екипа на БСП по тема „Спорт“.

Временна организация на движението заради извършване на строително монтажни работи в кв. „Речица“ за периода 29.11.2021 г. - 13.12.2021 г. обяви ВиК Сливен.

Магазин от веригата „КIК” отвори врати в Сливен – той се намира в непосредствена близост до автогарата и в него могат да бъдат открити много голям брой асортименти на достъпни цени.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани девет заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев