Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.11.2021 г.

Полиция
19.11.2021 / 11:15

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 18.11.2021 г. до 06,00 часа на 19.11.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 43 проверки на обекти и лица. Съставени са 8 акта.

 

Котел: Продължават разкритията на полицията в село Градец по заявени кражби.

След проведени издирвателни действия на 18 ноември е задържана криминално проявена 41-годишна жена от село Градец за кражба на голяма сума пари. Кражбата е извършена в края на миналата седмица в село Пъдарево. От лек автомобил е открадната чанта с пари. След задържането жената е предала част от откраднатите пари. Работата по досъдебното производство продължава.

Разкрита е кражба на пари от частен имот в село Градец, извършена на 8 ноември. Извършителят е проникнал в дома на 71-годишна жена и е откраднал сумата от 380 лева. Задържаният за извършеното престъпление- криминално проявен мъж на 23 години от същото село. Той е предал част от откраднатите пари. Работата по досъдебното производство продължава.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев