Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 9 сигнала в дните от 12 до 15 ноември

pixabay.com
15.11.2021 / 10:32

Два екипа на РСПБЗН- Сливен са гасили пожар, възникнал в стая в болнично заведение в град Сливен. Сигналът е получен в 02,39 часа на 14 ноември. Екипите са били на място в 02,42 часа. Пожарът е ликвидиран в 02,55 часа. При произшествието са починали трима мъже на възраст 66, 70 и 81 години от град Сливен. Причината за пожара е в процес на установяване. Назначени са експертизи в рамките на образуваното досъдебно производство.

 

Пожарникари на РСПБЗН-Котел са гасили пожар в лек автомобил „БМВ“. Произшествието е станало в село Тича на 12 ноември. Сигналът е получен в 21,29 часа. Пожарът е ликвидиран от един екип. Пострадали няма. Автомобилът е унищожен. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки материални щети, възникнали в отпадъци в Сливен и с.Градец, както и запален комин в частен имот на ул. „Великокняжевска“ в град Сливен.

Екипи на РСПБЗН-Сливен са се отзовали на два сигнала за счупени живачни термометри. Дежурните екипи са събрали разпиления живак с помощта на специализирана прахосмукачка.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев