Сливен, кратки вечерни новини, 12.11.2021 г., петък

Сливен
12.11.2021 / 15:55

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 57 заразени с коронавирусна инфекция.

Акция срещу купуването на гласове се проведе днес в сливенския квартал “Комлука” – действията са предприети от служители на РУ Сливен, колегите им от сектори „Противодействие на икономически престъпления“, „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Специални технически действия“ в ОДМВР-Сливен.

Закриването на кампанията на ИТН с Гъмзата няма да се проведе пред Община Сливен, а ще е на Туида.

В днешния четвъртък Сливен се прости с адвокат Юри Янков – 62-годишният юрист ни напусна внезапно на 10 ноември в разгара на предизборната кампания, в която той бе водач на листа.

С Постановление на Министерски съвет №368 от 04.11.2021 г., публикувано в ДВ бр. 93 от 09.11.2021 г., са регламентирани условията и реда за изплащане на еднократна финансова подкрепа за отопление на лица и семейства от уязвими групи за преодоляване на последиците от увеличаване на цените на горивата и извънредната епидемична обстановка.

По данни на Националния статистически институт през третото тримесечие на 2021 г. местните администрации на територията на област Сливен са издали разрешителни за строеж на 47 жилищни сгради с 81 жилища в тях.

Областния управител на Сливен Минчо Афузов получи писмо от министъра на отбраната Георги Панайотов, в което се предоставя информация за ремонтите на инфекциозното отделение в МБАЛ – Сливен към ВМА.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев