Сливен, кратки вечерни новини, 06.11.2021 г., събота

Сливен
06.11.2021 / 15:50

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 96 заразени с коронавирусна инфекция.

С едноминутно мълчание, заупокойна молитва и поднасяне на цветя днес, 6 ноември 2021 г., в центъра на Сливен бе почетена паметта на 56 загинали войници в Балканската и Междусъюзническата война, както и през Първата световна война.

Мощна подкрепа получиха Румен Радев и Илияна Йотова на визитата си на 5 ноември в град Сливен от граждани, политически формации, които заявиха протекция за кандидат-президентска двойка за изборите на 14 ноември.

Служители на сектор „Пътна полиция” в Сливен провеждат уроци по пътна безопасност в детските градини, като занятията са част от кампаниите на Министерство на вътрешните работи, планирани за 2021 година.

Първите експресни резултати от преброяването ще бъдат оповестени в края на ноември, стана ясно след провеждането на финално заседание на Областната преброителна комисия – Сливен.

Община Сливен стартира номинации за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и бъдеща звезда на Община Сливен.

На 6 ноември, събота – Архангелова задушница, се изпълняват допълнителни курсове до парк „Нови гробища“ от сп. „Център“ /ДКЦ 2/ и пл. „Стоил войвода“ по линия №24.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев