Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 04.11.2021 г.

ОДМВР-Сливен
04.11.2021 / 10:08

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 03.11.2021 г. до 06,00 часа на 04.11.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 93 проверки на обекти и лица. Съставени са 13 акта.

 

Сливен: Криминалисти на РУ- Сливен работят по сигнали за взломни кражби и причиняване на материални щети. На 3 ноември са заявени три кражби от два фирмени обекта и частен дом - от административна сграда в село Блатец са откраднати телевизор, прахосмукачка и други вещи; от ремонтно помещение в сливенско предприятие са откраднати около 80 м. ел.проводници; мъжки,дамски и детски дрехи са откраднати от частен дом в кв.“Надежда“. Неизвестен извършител е причинил щети на техника в обект за бързо хранене в град Сливен. По случаите са образувани досъдебни производства. Нанесените щети са в процес на установяване.

 

Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 03 ноември, около 23,40 часа, на ул.“Керамика“ е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Транспортер“, управляван от водач на 43 години от Сливен. Пробата за употреба на алкохол, направена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е започнато бързо производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев