Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 26.10.2021 г.

ОДМВР-Сливен
26.10.2021 / 10:37

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 25.10.2021 г. до 06,00 часа на 26.10.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Установено е едно нарушение от екипи на РУ-Сливен.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 63 проверки на обекти и лица. Съставени са 4 акта.

Извършени са проверки в две казина в град Сливен, където е установено, че не се извършва контрол за сертификати на посетителите. Съставени са 9 акта. Спрямо собствениците на обектите ще бъдат предприети административно наказателни действия.

 

Полицейски служители са хванали непълнолетен да управлява лек автомобил "Ауди А4" по улиците на град Котел. Проверката е извършена от патрулен екип тази сутрин в 03,20 часа. Зад волана се е оказало момче на 15 години от град Котел. Установена е и употреба на алкохол. Непълнолетният водач е отведен в РУ-Котел, уведомени са родителите. Работата по случая продължава.

 

Неправоспособен водач, който вече има наложено административно наказание на управление на МПС , е хванат да управлява лак автомобил „Мерцедес“. Проверката е извършена на 25 октомври около 23,00 часа в град Кермен от нощният патрулен екип на участък „Запад“. Водачът е мъж на 29 години от село Тополчане. По случая е започнато бързо производство.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев