AMD организира виртуална конференция за ускорени центрове за данни

AMD-logo
26.10.2021 / 09:10

- Събитието ще се състои на 8 ноември 2021 г. -

Санта Клара, Калифорния, 25 октомври 2021 г. — AMD (NASDAQ: AMD) ще бъде домакин на премиерното събитие Accelerated Data Center (Ускорени центрове за данни). То ще се състои на 8 ноември т.г. от 18:00 българско време. На него компанията ще представи очакваните в най-скоро време иновации при процесорите AMD EPYC™ и графичните ускорители AMD Instinct™.

По време на виртуалната конференция със свои презентации ще участват президентът и СЕО на AMD д-р Лиса Су, старши вицепрезидентът и управител на поделението Data Center and Embedded Solutions Business Group – Форест Нород, и старши вицепрезидентът и управител на поделението Server Business Unit – Дан Макнамара.

Събитието ще бъде достъпно за публика на www.amd.com/en/events/data-center и ще започне в 18 ч. българско време. След събитието ще бъде предоставен запис, достъпен за тези, които не са успели да го проследят в реално време.

Поддържащи източници:

• Посетете сайта на събитието Accelerated Data Center Premiere

• Следвайте AMD в Twitter и LinkedIn

• Станете фен на AMD в Facebook

За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев