Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 22.10.2021 г.

ОДМВР-Сливен
22.10.2021 / 09:35

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 21.10.2021 г. до 06,00 часа на 22.10.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Установено е едно нарушение от екипи на РУ-Сливен.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 41 проверки на обекти и лица. Съставени са 5 акта.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен работят по случай на причинена телесна повреда. На 21 октомври в 11,50 часа полицейските служители са се отзовали на сигнал за междусъседски скандал, който е прераснал в саморазправа. В резултата на конфликта мъж на 70 години е причинил телесна повреда-счупване на лява китка, на свой 80-годишен съсед. Пострадалият е приет в ЦСМП-Сливен за оказване на медицинска помощ без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Досъдебно производство за управление на нерегистриран електрически скутер е започнато в РУ-Сливен. Нарушението е установено при ежедневния контрол по пътна безопасност. Днес в 02,30 часа на бул. „П.Хитов“ нощният патрулен екип е спрял за проверка мотопед "Harley Ultra", който според техническите характеристики подлежи на регистрация. Превозното средство е управлявано от мъж на 31 години от град Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев