Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.10.2021 г.

ОДМВР-Сливен
19.10.2021 / 10:01

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 18.10.2021 г. до 06,00 часа на 19.10.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 87 проверки на обекти и лица. Съставени са 22 акта за нарушения.

 

Котел: Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Котел при извършване на патрулна дейност в малките населени места. Проверката е извършена на 18 октомври, в 19,00часа, в село Мокрен. Спрян е лек автомобил „Сеат“. 19-годишен младеж, пътник в автомобила, е предал доброволно две ръчно свити цигари от суха листна маса, която при теста е реагирала на канабис. Момчето е задържано с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

Нова Загора: Служители на РУ-Нова Загора работят по сигнал за кражба на мобилен телефон. На 18 октомври, в 14,00 часа, 42-годишна жена от град Нова Загора се е явила в районното управление и е заявила, че от джоба на връхната й дреха липсва мобилният й телефон "Samsung Galaxy A 12+". По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев