Сливен, кратки вечерни новини, 16.10.2021 г., събота

Сливен
16.10.2021 / 15:53

Трима сливналии се споразумяха за година и 4 месеца затвор заради дрога – споразумението, което е одобрено от Окръжен съд Сливен, е окончателно.

РИК-Сливен заличи кандидат за депутат от листата на БСП – заличеният е Стамо Йовчев Стамов, той самият е подал заявление за премахване на името му от списъка с кандидат-депутатите.

Във връзка с усложнената епидемична обстановка на територията на област Сливен и въведените допълнителни противоепидемични мерки, насрочената за 25 октомври тържествена сесия на Общински съвет-Сливен, се отменя.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 66 заразени с коронавирусна инфекция.

Област Сливен се нареди на седмо място по заболеваемост от коронавирусна инфекция.

Втори месец хирургичното отделение на областната болница в Ямбол остава затворено – пациентите, които се нуждаят от хирургична намеса, се карат до болницата в Сливен.

В края на седмицата ще бъдат платени първите аванси в размер на 2 млн. лв. на одобрените кандидати по мярка „Преструктуриране и конверсия на лозя“ от Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор за периода 2019-2023 г., заявили авансово плащане през настоящата финансова 2021 г. и подали заявления в периода 29 юли – 4 август 2021 г.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев