Сливен, кратки вечерни новини, 15.10.2021 г., петък

Сливен
15.10.2021 / 15:52

Отчитайки обстановката и разпоредените противоепидемични мерки към момента, Щабът за изпълнение плана за защита при бедствия днес проведе заседание за готовността за зимен сезон 2021-2022 г.

Проведе се приемният ден на кмета Стефан Радев – сливенският градоначалник бе запознат с със случай, свързан с безопасността на движение в едно от населените места в общината, въпроси, свързани с трудовата заетост, от лично естество и еко инициативи.

Във ВиК-Сливен е назначен втори главен инженер – инж. Петър Златев е млад специалист, завършил Висшия институт по строителство и геодезия, в момента той се подготвя усилено да навлезе в работата, възложена му като ръководител на район Язовир „Асеновец“.

Идната седмица 6 демо машини ще бъдат на разположение на избирателите, за да изпробват как ще се гласува на 14 ноември на изборите 2 в 1 – машините ще бъдат поставени в сградите на 4-те общини в областта, както и в сградата на областната администрация в Сливен.

На 16 октомври, събота, в Сливен от 10:00 ч. до 14:00 ч. на бул. „Цар Симеон“ 37 /до магазин ЛИДЛ/ ще се проведе инициативата „Капачки за Бъдеще" за детска линейка.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 89 заразени с коронавирусна инфекция.

Около 15% на населението на Сливенска област е ваксинирано от началото на кампанията досега.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев