Освободете остров Яра с Radeon Graphics във Far Cry 6

AMD-logo
12.10.2021 / 10:05

11 октомври 2021 г. – Днес геймърите от цял свят могат да влязат в Far Cry 6, да се присъединят към Дани Рохас и бунтовниците от Яра, за да свалят диктатурата на Антон Кастильо, въоръжени с мощта на графичните решения Radeon.

AMD и Ubisoft са работили заедно, за да дадат на геймърите с Radeon карти всичко, което им трябва, за да освободят Yara, с поддръжка на следните функции от Ден 0:

• FidelityFX Super Resolution (FSR): Решение с отворен код за вдигане качеството на изображението, което се поддържа от над 100 AMD процесора и GPU, както и от множество конкурентни GPU, с подобрение на производителността и близо до естественото качество на визиите, за да могат геймърите да се наслаждават на всеки кадър в света на Far Cry 6.

• AMD FreeSync Premium Pro: За удивително добри изображения с водещата технология на адаптивна синхронизация, осигуряваща плавна картина без накъсване и HDR рендериране

• Много висока производителност: Серията графични картиAMD Radeon RX 6000 предлага ултра високи кадрови скорости и детайлни изображения с резолюция 4K с Radeon RX 6900 XT – най-бързата гейминг графична карта разработвана досега от AMD.

 

Нещо повече, Far Cry 6 предлага инструменти от комплекта на AMD FidelityFX, сред които технологията за повишаване на рязкостта Contrast Adaptive Sharpening (CAS), когато не се използва FSR. Този филтър за динамично повишаване на остротата иа изображенията подобрява видимостта на детайлите в областите с нисък контраст, които може да са загубени в процеса на пост-обработка.

Геймърите, които искат да последват най-новото приключение на Ubisoft, могат да вземат Far Cry 6 по дигитален път тук, а най-новата версия на AMD Radeon драйвета тук:

https://www.amd.com/en/support

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев