Сливен, кратки вечерни новини, 06.10.2021 г., сряда

Сливен
06.10.2021 / 15:50

Кметът Стефан Радев участва във втората национална конференция „Бизнесът и регионите – Трансформацията“, организирана от Българската стопанска камара и списание BGlobal.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 9 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

По булевард “Стефан Караджа” в центъра на Сливен най-накрая има пешеходни пътеки – те бяха боядисани вчера, непосредствено след поредната катастрофа и повече от 3 месеца след полагането на асфалта по улицата.

НСИ информира гражданите, които до момента не са посетени от преброител, че могат да се възползват от възможността сами да попълнят преброителната карта – за целта е нужно да бъде разпечатана преброителната карта за сградите, жилищата и населението от интернет сайта на преброяването https://census2021.bg в рубриката „Обща информация“.

Областните дирекции по безопасност на храните – Сливен, приема заявления за издаване на констативни протоколи за пострадали пчелни семейства заради сушата.

Областният управител Минчо Афузов се срещна вчера с председателя на Тараклия Иван Паслар – гостът отправи покана за сътрудничество с област Сливен в сферата на образованието, културата и стопанския сектор с административния район, оформил се като център на българите в Молдова.

През последното денонощие в Сливенско има регистрирани 108 заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев