Сливен, кратки вечерни новини, 04.10.2021 г., понеделник

Сливен
04.10.2021 / 15:59

Община Сливен набира персонал за предоставяне на услуги по проект „Патронажна грижа + в Община Сливен“ – съобщението за извършване на подбора и изискванията, както и необходимите документи за кандидатстване са публикуване в сайта на Община Сливен https://mun.sliven.bg рубрика „Актуално”/„Работни места“.

Събитията, включени в програмата за празника на Сливен – Димитровден, са съобразени с актуалната обстановка и действащите противоепидемични мерки.

Празничната програма за Димитровден предвижда в два поредни дни – на 16 и 17 октомври, на крепост „Туида“ огнен спектакъл „Последната сватба на царя“ от „Палячи“ и концерт нa групa “Freija”.

На 19 октомври, по повод Димитровден, ще се проведат две събития, посветени на 200 години от рождението на Г. С. Раковски – първото е кръгла маса от 10:00 ч. в зала „Май“, а второто – от 17:00 ч. в зала „Сливен“, където ще представена био-библиографията „Георги Стойков Раковски“.

На 21 октомври в зала „Сливен“ ще се състои първият за сезона концерт на Симфоничен оркестър – Сливен.

Тържествената сесия на Общински съвет-Сливен ще се проведе на 25 октомври в зала „Сливен“.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 21 заразени с коронавирусна инфекция.

Продължава да расте броят на новозаболелите с Covid-19 в община Сливен, сочи справката за изминалата седмица – 367 са новорегистрираните случаи.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев