Сливен, кратки вечерни новини, 03.10.2021 г., неделя

Сливен
03.10.2021 / 15:57

През последното денонощие в Сливен и областта има регистрирани 67 заразени с коронавирусна инфекция.

Кола блъсна човек на булеварда с липсваща маркировка в Сливен – инцидентът е станал снощи малко преди 20:00 ч. на бул. “Стефан Караджа” в района на пазара.

Националният съвет на БСП одобри водачите на листи в 31 избирателни райони и местата на коалиционните партньори, и гражданската квота – за Сливен това е Атанас Зафиров.

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните за месец октомври стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен – те започват от 5 октомври.

РЗИ-Сливен получи почетен плакет от здравния министър д-р Стойчо Кацаров за образцово изпълнение на служебните задължения и проявен висок професионализъм, отговорност и ангажираност към проблемите на здравеопазването по време на пандемията от Covid-19.

Община Сливен инвестира в изграждането на няколко десетки паркоместа, алеи, детска площадка, спортна площадка, градинки и засаждането на множество дръвчета и храсти – чудото се случва и за бл. №21 в сливенския кв. „Сини камъни”, който е саниран, а мястото около него предстои да бъде облагородено.

Тази събота Сливен бе домакин на Държавен турнир по тенис на маса и Държавно първенство по бадминтон за хора с увреждания.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев