Уебинар „Бъдещето на Европа през погледа на младите“

Европейският парламент
28.09.2021 / 10:20

На 30 септември 2021 г., четвъртък, от 10.00 ч., бюрото на Европейския парламент в България организира уебинар на тема „Бъдещето на Европа през погледа на младите“.

 

Целта на събитието е да запознае участниците с Конференцията за бъдещето на Европа и да ги насърчи да вземат активно участие в нея, като споделят своите виждания и предложения за бъдещото развитие на Европейския съюз.

https://futureu.europa.eu/pages/about?locale=bg

 

В уебинара ще се включат тримата български евродепутати, избрани да представляват Европейския парламент в Конференцията: Ева Майдел (ЕНП), Илхан Кючюк (Обнови Европа) и Ангел Джамбазки (ЕКР). Те ще представят основните теми от Конференцията, по които работят в работните ѝ групи:

1. Образование, култура, младеж и спорт

2. Изменение на климата и околната среда

3. Цифрова трансформация

Участниците в събитието ще имат възможност да задават въпроси към евродепутатите и да споделят своите идеи за това в каква Европа биха искали да живеят.

Модератор ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

Събитието ще се проведе в онлайн платформата Zoom и бъде излъчено на живо на Facebook страницата на Бюрото на ЕП в България. Осигурен е и жестов превод за хората с увреден слух.

https://www.facebook.com/eplosofia/

За участие в уебинара в zoom се изисква регистрация на https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/RegistrationForm30092021, като крайният срок е 29 септември 2021 г. Въпроси към участниците могат да бъдат изпращани чрез платформата slido с хаштаг #BG21.

https://www.sli.do/

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев