Новото пакетно предложение с AMD Ryzen и AMD Radeon включва игрите Far Cry 6 и Resident Evil Village

AMD-logo
13.09.2021 / 14:10

В края на миналата седмица AMD анонсира своята най-нова пакетна промоция AMD Ryzen™ + AMD Radeon™ Raise the Game System Bundle, с която дава на геймърите достъп до някои от най-вълнуващите игри за тази година – Far Cry 6® и Resident Evil Village™ , добавяйки сериозна стойност към настолните и мобилните РС с най-новите Ryzen процесори и Radeon графика:

• AMD-базирани геймърски настолни РС с Ryzen процесори и Radeon графика: Геймърите търсещи най-добро качество на изображението в най-натоварващите игри могат да изпробват своите системи с Far Cry 6 и Resident Evil Village , когато закупят компютри с избрани модели чипове от сериите AMD Ryzen 5000 или 3000 с AMD Radeon RX 6000 серия графични карти.

• AMD-базирани геймърски лаптопи с Ryzen процесори и Radeon графика: Мобилните геймъри ще получат Far Cry 6 и Resident Evil Village с избрани модели лаптопи с мобилни процесори AMD Ryzen 5000 H-серия и AMD Radeon RX 6000M мобилна графика. Те могат да отключат още повече производителност и да се наслаждават на дисплеи с висока скорост на опресняване с оптимизираните за игри AMD Advantage преносими системи.

Геймърите могат да се осведомят за моделите лаптопи, участващи в промоцията и снабдени с Radeon RX 6000M графика и Ryzen 5000 H-серия процесори, за AMD Advantage системите от OEM партньорите на AMD, както и за избраните настолни компютри на AMD.com , или да ги потърсят от големите търговски вериги магазини и сайтове.

Промоцията AMD Ryzen™ + AMD Radeon™ Raise the Game Bundle ще се проведе от 9 септември 2021 г. до 31 декември 2021 г., като достъпът до Far Cry 6 ще е възможен след обявяването на играта (планирано за м. октомври). Периодът за поискване на игрите изтича на 29 януари 2022 г. За допълнителни подробности по региони, моля вижте тук:

https://nam11.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.amd.com/raisethegame&&data=04|01

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев