Сливен, кратки вечерни новини, 10.09.2021 г., петък

Сливен
10.09.2021 / 15:47

На 13 септември започва ремонта на сливенския булевард „Стефан Стамболов“, той ще обхваща участъка от кръстовището на булевард „Панайот Хитов“ с бул. „Стефан Стамболов“ до кръстовището на бул. „Стефан Стамболов“ с бул. „Георги Данчев“, включително.

На 30 септември изтича срокът за подаване на коригиращи декларации от физическите и юридическите лица, напомнят от офиса на НАП в Сливен.

На 17 септември в галерия “Сирак Скитник” ще бъде открита изложба “Балканско квадринале “Митовете и легендите на моя народ.

Новите случаи на COVID-19 в Сливенско продължават да се увеличават на фона на значителен спад за страната – 62 са те вчера за нашата област при 59 предишния ден.

Междуведомствена комисия, назначена от областния управител Минчо Афузов, започна проверка на язовирите в област Сливен – целта е да се установи тяхното техническо състояние, да се отстранят нередностите, ако има такива, за да се гарантира безопасната им експлоатация.

„Топлофикация“ – Сливен отново предлага промоционални договори на своите уважаеми клиенти, те могат да бъдат подписвани от понеделник.

На 11 и 12 септември на летище „Бършен“ ще се проведе трети кръг на националния шампионат по драг рейсинг – в надпреварата се очаква да вземат участие основните претенденти от страната, а заявки вече са подали шампионката на Косово в своя клас Пранвера Джафери и румънският призов пилот Кристиян Помпилиу Парасчив.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев