Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 01.06.2020 г.

ОДМВР-Сливен
08.09.2021 / 10:08

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 07.09.2021 г. до 06,00 часа на 08.09.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Установено e 1 нарушениe от служители на РУ-Твърдица.

Засилва се контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 57 проверки на обекти и лица – съставени са 23 акта в търговски и други обекти с обществено ползване.

 

Сливен: Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. На 8 септември, в 03,20 часа, на бул.“Ст.Стамболов“, е извършена проверка на 38-годишен мъж от град Сливен. В него е намерено и иззето пакетче, съдържащо кристалообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен и отдел „Разследване“.

 

Полицейски патрулни екипи са установили управление на нерегистрирани превозни средства. На 7 септември на булевардите „Г.С.Раковски“ и „П.Хитов“ са спрени за проверка мотопеди електрически мотопеди марка „Харли Биг“, които не са регистрирани по надлежния ред. По случаите в РУ-Сливен са започнати бързи производства.

 

Полицейски служители работя по инцидент с дете в сливенския квартал „Надежда“.

На 7 септември 10-годишно момче е пострадало от токов удар. По време на игра детето се е качило на електрически стълб, намиращ се в района между квартал „Надежда“ и ЖП гара –Сливен. 10-годишното момче е пострадало при игра с ел.съоръжение, монтирано върху стълба. Незабавно е откарано в болнично заведение в град Сливен и настанено за лечение, без опасност за живота.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев