Сливен, кратки вечерни новини, 14.08.2021 г., събота

Сливен
14.08.2021 / 15:52

През последното денонощие в Сливенско има 16 заразени с коронавирусна инфекция.

Днес и утре светофара на кръстовището на бул. „Стефан Стамболов“ с бул. „Георги Данчев“ няма да работи заради подмяна на част от елементите му.

От 16 до 30 август ВиК Сливен ще спира поетапно водата в някои части на града заради строително-монтажни работи и изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения.

От 12-ти до 24-ти август се спира движението в участък от третокласния път III-488 Сливен – Сотиря при разклона за с. Ичера /при км 31+615/ в посока с. Сотиря заради ремонт.

Прокурор Веселин Гангалов встъпи в длъжност като административен ръководител на Окръжна прокуратура-Сливен.

Областният управител на област Сливен г-н Минчо Афузов изпрати благодарствен адрес до директора на Югоизточно държавно предприятие – Сливен инж. Димчо Радев, в който изрази най-сърдечна благодарност към него и служителите, взели участие в потушаването на големия горски пожар край Твърдица от 27 до 29 юли.

Убиецът на малката Кристин от Сотиря може и да не лежи до живот, а причината е, че ВКС е премахнал от решението на Бургаския апелативен съд частта “без право на замяна”.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев