TELUS International отново кани българите да се върнат обратно в България

 TELUS International отново кани българите да се върнат обратно в България
10.08.2021 / 10:57

“Работи от вкъщи, твоето истинско вкъщи - България” е посланието на кампанията “Мога там. Искам тук”

 

10.08.2021 г., София. TELUS International Bulgaria дава начало на четвъртото издание на кампанията “Мога там. Искам тук”, чрез която цели да стигне до българите в чужбина и да ги покани да се върнат обратно в страната, като им предлага възможност за работа. С въвеждането на модела на работа от вкъщи за голяма част от бизнеса, посланието на кампанията тази година призовава всеки да избере своето истинско вкъщи - България.

 

В рамките на кампанията „Мога там. Искам тук“ TELUS International Bulgaria предоставя на българите в чужбина пакет за релокация, който включва 5000 лв., самолетен билет до България, хотелско настаняване при необходимост, възможност за работа от дома и съдействие от екипа на компанията за документите и процесите за установяване. Единственото условие за бъдещите кандидати е да са живели през последните 12 месеца извън България и да владеят чужд език, в допълнение към английски.

 

Всеки, който има желание да кандидатства, може да го направи на www.iskamstelus.com. Бъдещите кандидати имат възможност да работят за световни брандове в областта на технологичния и финансовия сектор и гейм индустрията.

 

Лица на тазгодишната кампания са хора, които през 2021 г. се възползват от платформата и се връщат у нас, започвайки работа в TELUS International Bulgaria. Двама от тях - Ирена Бекярова и Нико Алексиев, се решават на тази крачка, повлияни от промените, свързани с пандемията от коронавирус. Ирена Бекярова живее 5 години в Норвегия, където открива страстта си към чуждите езици. Днес тя е част от семейството на TELUS International в България на позиция Customer Experience Analyst. Нико Алексиев прекарва във Франция повече от 8 години, което дава старт на работата му като French Team Supervisor в TELUS International. Третото лице на кампанията - Радослав Рашков, след дълги години, прекарани със семейството си в Испания, през 2018 г. заедно с брат си се връща в България, кандидатствайки чрез платформата. Започва като специалист обслужване на клиенти с испански език и само след година в компанията е повишен до Relocation Specialist.

 

“Кампанията “Мога там. Искам тук” засяга социално значима тема за България и с радост реализираме четвъртото ѝ издание. Продължаваме да мотивираме българите в чужбина да се замислят за връщане у нас, като им предлагаме професионално развитие и ги подкрепяме в това начинание с пакет за релокация. Тази година посланието на кампанията е “Работи от вкъщи, твоето истинско вкъщи – България“, именно защото голяма част от хората в чужбина се чувстват най-добре у дома си”, коментира Кристина Иванова, директор за България и вицепрезидент „Операции“ на TELUS International в България и Турция.

 

Кампанията “Мога там, искам тук” се реализира от 2017 г., като придоби широка публичност и спечели множество награди през годините, сред които бронзово и сребърно отличие Effie, три златни Bright Awards и златно отличие от PR Priz.

 

За TELUS International Bulgaria

С екип от над 3800 души в София и Пловдив TELUS International България е най-големият работодател в сферата на BPO сектора у нас. Компанията е доставчик на дигитални и технологични решения в сферата на обслужването на клиенти. Общият брой на служителите в TELUS International на глобално ниво е повече от 50 000.

 

Повече информация: https://www.telusinternational.com/locations/bulgaria

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев