Сливен, кратки вечерни новини, 14.07.2021 г., сряда

Сливен
14.07.2021 / 15:48

На 15 юли в зала „Май“ ще се състои пресконференция, на която ще се обсъди изпълнението на дейностите по социален проект на Община Сливен „Подкрепа за деинституционализация на грижите за деца в община Сливен – етап II”.

Да бъдат поставени хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация на новото кръгово кръстовище на разклона за село Тополчане, настоява Община Сливен в писмо до Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/.

Община Сливен обявява прием на номинации за наградата „Милосърдие“ за 2021 г., предложенията за наградата се правят от лечебни и социални заведения, неправителствени организации, общински съветници и граждани до 15 септември.

Като добра във финансово отношение определи кметът Стефан Радев изминалата 2020 г. по време на вчерашното публично обсъждане на изпълнението на бюджета за предходната година.

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата за литература и изкуство „Добри Чинтулов” и наградата за принос в краеведческата дейност „Д-р Иван Селимински” за 2021 г.

През изминалото денонощие в Сливенско е регистриран само един случай с коронавирусна инфекция.

На 14 юли 2021 г., от 17:00 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се проведе творческа вечер посветена на 70-годишнината на ямболския поет Тенко Тенев.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев