Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 08.07.2021 г.

ОДМВР-Сливен
08.07.2021 / 10:26

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 07.07.2021 г. до 06,00 часа на 08.07.2021 г.

 

Продължават проверките от екипи на ОДМВР за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

През изминалото денонощие полицейски екипи са извършили 60 проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения.

Оказано е съдействие на РЗИ за връчване на предписания и установяване на карантинирани лица.

Извършени са 45 проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт.

Съставени са 17 протокола за предупреждение.

 

Сливен: Криминалисти работят по заявена кражба от търговски обект в град Сливен. Сигналът е подаден тази сутрин в 04,00 часа за взломен охраняем обект на бул.“Хаджи Димитър“. От магазина е открадната стока, като нанесената щета е за около 2100 лева.

Извършен е оглед, предприети са оперативно-издирвателни действия. По случая работят служители от отдел „Разследване“ и сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Теч на гориво върху нагорещени части върху двигателя е причината за възникване на пожар в лек автомобил „Фолксваген Поло“. Инцидентът е станал по време на движение в 09,58 часа на 7 юли в сливенския квартал „Клуцохар“. Пострадали няма. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Автомобилът е спасен. Унищожен е двигателният отсек.

 

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал техническа помощ при възникнало пътно произшествие на пътя за Чинтулово след първия прелез. Автомобилът- „Фолксваген Голф, е управляван от жена на 26 години, която е откарана в ЦСМП-Сливен за оказване на медицинска помощ. Няма причинена средна или тежка телесна повреда. По случая е взето отношение от служители на сектор „Пътна полиция“-Сливен по Закона за движение по пътищата.

 

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев