Сливен, кратки вечерни новини, 07.07.2021 г., сряда

Сливен
07.07.2021 / 15:56

През последното денонощие в Сливенско има регистрирани четирима заразени с коронавирусна инфекция.

Сливенски художници подредиха изложба в галерия „Май“ под надслов „Музиката в линия, форма и цвят“ – на официалното й представяне присъства кмета на града Стефан Радев и неговата заместничка Пепа Чиликова.

По случай професионалния празник на МВР и 142 години от създаване на вътрешното ведомство, министър Бойко Рашков отличи служители на министерството за постигнати високи резултати – директорът на областната дирекция на МВР в Сливен старши комисар Димитър Величков бе награден с почетно отличие “ПОЧЕТЕН МЕДАЛ” на МВР.

Днес Сливен се включи в Националната скринингова кампания за безплатни очни прегледи „Зрението е всичко! Прегледай се!“

На голям екран на открито пред сградата на Община Сливен, пл. „Цар Освободител“ тази вечер от 21:00 часа, ще се състои безплатна прожекция на филма „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“.

Рехабилитация на ВиК и канализационна мрежа за близо 130 милиона лева в област Сливен ще бъде направена по Оперативна програма „Околна среда“.

Лятното училище, организирано от Общностен център-Сливен, ще продължи и през месеците юли и август – в него могат да се включат деца в предучилищна възраст / от 5 до 7 год. възраст/, oт уязвими семейства, деца с увреждания, деца със специални образователни потребности, на които предстои да постъпят в първи клас.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев