Сливен, кратки вечерни новини, 30.06.2021 г., сряда

Сливен
30.06.2021 / 15:58

Заради високите температури през днешния ден и по разпореждане на кмета Стефан Радев, Община Сливен отново постави два пункта за вода на Главната улица.

Експерти от Югоизточно държавно предприятие съвместно с представители на Пожарна безопасност и защита на населението и регионалните дирекции по горите в обхвата на предприятието, ще извършват инспекции за изпълнението на превантивните дейности и готовността на държавните горски и ловни стопанства за реакция при възникване на пожари в горските територии.

От РУО-Сливен с информация относно подаване на заявления за прием в VІІІ клас – документите ще се подават в периода 5 – 7 юли 2021 г.

Близо 5 000 или над 90% от фирмите в Сливенска област, плащащи корпоративен данък, са обявили приходите си пред НАП ден преди настъпването на крайния срок.

Пътна полиция, РЗИ и БЧК в Сливен отбелязаха 29 юни – Националния ден на безопасността на движението по пътищата с провеждане на разяснителна кампания, насочена към водачите на моторни превозни средства.

Над 400 деца участват в безплатни тренировки по футбол в Сливенско – заниманията са по програмата на БФС за развитие на футбола “Хайде да ритаме”.

През последното денонощие в Сливен и областта са регистрирани двама заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев