Сливен, кратки вечерни новини, 24.06.2021 г., четвъртък

Сливен
24.06.2021 / 15:47

Община Сливен стартира анкета с въпрос „Бази на какви видове спорт могат да се изградят на свободните терени в обхвата на Военния стадион, извън игрището за футбол?“

На свое редовно заседание днес местният парламент в Сливен одобри изменението на общинския бюджет.

Община Сливен продължава с инвестициите в плувния басейн в ОУ „Елисавета Багряна“ – близо 80 хил. лв., която ще бъде отделена от резерва на бюджета за плувния басейн в ОУ „Елисавета Багряна“, като идеята е да се продължи с ремонта и модернизацията на плувното съоръжение.

Тази вечер, след 22:00 часа започва дезакаризация на тревните площи в община Сливен – ще бъдат обработени тревните площи на обществените градинки и паркове в населените места и на територията на града.

Днес местният парламент гласува да се упълномощи представител на община Сливен за участие в Общото събрание на „ВиК Сливен“ ООД.

Родилното отделение към ямболската многопрофилна болница “Св. Пантелеймон” преустановява дейността си до 17 юли по отношение на родилната помощ свързана с раждането и дейностите по грижи и диагностика на новороденото и ще изпраща жените в Сливен.

През последното денонощие в Сливенско има регистриран един заразен с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев