Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 24.06.2021 г.

ОДМВР-Сливен
24.06.2021 / 09:48

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 23.06.2021 г. до 06,00 часа на 24.06.2021 г.

 

Продължават засилените проверки, извършвани от екипи на ОДМВР, за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

На 23 юни полицейски екипи са извършили 106 проверки за спазване на карантината на територията на областта. Установено е 1 нарушение.

Оказано е съдействие на РЗИ за връчване на предписания и установяване на карантинирани лица.

Извършени са 42 проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт.

Няма установени нарушения.

 

 

Твърдица: За броени часове криминалисти са разкрили грабеж на обеци от малолетно момиче, извършен в град Твърдица. Заявлението е подадено от майката на детето на 23 юни. Пред органите на реда тя е обяснила, че непозната жена, след като е използвала сила и заплаха, е отнела златни обеци от малолетната й 8-годишна дъщеря. В резултат на проведените незабавни полицейски действия по подозрение за извършеното престъпление е установена 25-годишна жена от същия град. Тя е отведена в РУ-Твърдица и задържана с полицейска мярка за 24 часа. Направила е пълни самопризнания. Откраднатите вещи са намерени и предадени. Работата по случая продължава.

 

Сливен: На 26 юни в РУ-Сливен е получен сигнал за пътно произшествие с пострадал в село Крушаре. Инцидентът е станал около 14,20 часа между лек автомобил „Рено Меган“, управляван от водач на 25 години, и велосипед, управляван от жена на 65 години. От произшествието е пострадала жената. Тя е настанена за лечение в болнично заведение в град Сливен с травма на ставата на крака, без опасност за живота. Участниците в произшествието са от село Крушаре. Причините за произшествието са в процес на установяване. Работата по случая продължава.

 

24. 06. 2021 г. РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:

ГР.СЛИВЕН ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев