Сливен, кратки вечерни новини, 20.06.2021 г., неделя

Сливен
20.06.2021 / 15:56

Нито един нов случай на коронавирус не е регистриран пред изминалото денонощие в Сливенско.

Паспортната служба в Сливенско ще съдейства гражданите без документи за самоличност, да гласуват в деня на изборите.

Областният управител Минчо Афузов покани служебния министър на туризма Стела Балтова да стане посланик на Сливен пред служебното правителство за разрешаването на проблеми, свързани с развитието на туристическия отрасъл в областта – това стана на изнесеното заседание на Националния съвет по туризъм, което се проведе в областния град на 18 юни.

Днес по обяд избухна голям пожар в Индустриалната зона на Сливен – малко след 13:00 часа е пламнал огън в база за вторични суровина на ямболска фирма, който е имало опасност да се прехвърли върху съседни фирми.

За четвърта поредна година театрални формации от цялата страна участват този уикенд в Националния детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“.

Концертът “SymphoNY Way” на певеца Васил Петров в Сливен ще се проведе в Драматичен театър “Стефан Киров” на 21 юни от 21:00 часа вместо на крепост “Туида”, а причината е лошото време.

Председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев участва в Общото събрание на Националната асоциация на председателите на общински съвети в България /НАПОС/, което се проведе на 16 юни.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев