БСП-Сливен представи част от предизборната си платформа в кв.Сини камъни

БСП-Сливен представи част от  предизборната си платформа в кв.Сини камъни
18.06.2021 / 08:52

Кандидати за народни представители от БСП се срещнаха с жители на кварталите "Сини камъни", "Българка" и "Дружба". На срещата те представиха визията на БСП за развитие на България. На събитието присъстваха д-р Събина Петканска, Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов.

Д-р Петканска обсъди с гостите на срещата проблемите в социалната сфера и представи приоритетите от платформата на БСП за реформи в здравеопазването.

Не беше забравена и темата за културата. По нея взе участие кандидата за народен представител Соня Келеведжиева.

,, На всички ни е ясно,че живеем в едно много драматично време.Страшно, жестоко и бездуховно време. Няма по-важен въпрос от този, какво ще оставим след себе си - за децата си. Като казвам тези неща искам веднага да спомена, че нашата партия, Българска Социалистическа Партия, в това трудно и драматично време успя да покаже, че на България повече от всякога й е нужно обединение.”-каза Соня Келеведжиева

Кандидатите предоставиха устройство със симулатор за машинно гласуване, като разясняваха процеса на упражняване правото на вот с машина на желаещите в залата.

Гостите на срещата зададоха своите въпроси към кандидатите за народни представители и пожелаха успех на цялата листа на БСП.

Още снимки от новината

БСП-Сливен представи част от  предизборната си платформа в кв.Сини камъни
БСП-Сливен представи част от  предизборната си платформа в кв.Сини камъни
Д-р Събина Петканска

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев