Сливен, кратки вечерни новини, 15.06.2021 г., вторник

Сливен
15.06.2021 / 15:49

Васил Ангелов е новият председател на Съюза на пенсионерите 2004 Обединени в Сливен – той бе избран с мнозинство от делегатите, участващи в областната конференция, провела се на 15 юни 2021 г. в зала „Май“.

Община Сливен продължава обновяването на детските площадки в различни части на града – дейностите включват демонтаж и подмяна на компрометираните елементи, както и почистване от отпадъци и косене в района около съоръженията.

Създаването на местна инициативна група /МИГ/ между общините Сливен и Твърдица обсъдиха днес на среща кметовете Стефан Радев и Атанас Атанасов.

По данни на Националния статистически институт през април 2021 г. на територията на област Сливен са функционирали 44 места за настаняване с над 10 легла – хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване.

Областният управител на Сливен Минчо Афузов проведе среща с председателя на Районната избирателна комисия Росица Тодорова, нейните заместници и секретаря, на която бе обсъдена организацията за парламентарните избори на 11 юли.

Проверяват затвора в Сливен, а инспекцията е възложена със заповед на главния прокурор Иван Гешев.

През изминалото денонощие в Сливен и областта има регистрирани четирима заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев