HeleCloud обяви първата по рода си “облачна” стажантска програма в България - Helevator

HeleCloud обяви първата по рода си “облачна” стажантска програма в България - Helevator
14.06.2021 / 13:53

Компанията предлага уникална възможност за студенти и млади специалисти да стартират кариерата си в областта на облачните технологии

 

София, 14.06.21 г. Българският технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services HeleCloud обяви първата и единствена по рода си безплатна стажантска програма в България. Програмата, наречена Helevator, предлага уникална възможност за амбициозни и талантливи млади студенти в областта на програмирането да стартират кариерата си като се обучават на най-модерните облачни технологии от доказани експерти. Обучението ще се проведе изцяло онлайн.

 

Програмата стартира на 5 юли и ще продължи до 18 август, на полудневен режим, което позволява на студентите да завършат успешно учебната година и след това да приложат на практика наученото. Стажантите ще се обучават на редица теми, включително включително основи на алгоритми и структури от данни, обектно-ориентирано програмиране (OOП), техники за паралелно обработване на данни и ключови дизайн принципи и практики(SOLID, DesignPatterns).

 

“Стажантската програма е част от нашата политика да подпомагаме професионалното развитие на младите, като тя допълва и стратегическото ни партньорство с ключови университети в страната”, каза Илко Драгоев, директор „Софтуерно развитие“, HeleCloud. „С Helevator ние даваме отлична възможност на участниците да натрупат практически опит в разработка на софтуер и дистрибутирани системи с висока скалируемост“.

 

Процесът по кандидатстване е изключително опростен и съобразен с натовареността на младите специалисти. След изпращане на CV на hr@helecloud.com, желаещите преминават през кратък технически тест, който да оцени нивото им на знания. Последната стъпка включва среща с екипа на компанията.

 

Стажантите с най-добри резултати от Helevator ще получат възможността да стартират работа в HeleCloud и да се докоснат до разработената от компанията уникална методология Cloud Roadmap, чрез която се прави оценка и предложение кои системи и услуги на клиента могат да бъдат оптимизирани чрез облака.

 

Всички подробности за стажантската програмата можете да видите тук:

https://helecloud.com/helevator/

 

За HeleCloud:

HeleCloud е технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services с офиси в Лондон, Хага и София. Компанията подпомага средни и големи организации в изграждането на облачната им визия за развитието и реализацията на облачните им стратегии чрез водещата си Cloud Roadmap методология. HeleCloud предоставя облачни услуги, с които подпомага дигиталната трансформация на своите клиенти и им помага да се съсредоточат върху основната си бизнес дейност и своите потребители за по-голяма добавена стойност.

 

Екипът на HeleCloud е съставен от висококвалифицирани консултанти и инженери, специализирани в сферите на информационната сигурност и международни регулации, Big Data, информационния анализ, изкуствения интелект и интернет на нещата. За повече информация: www.helecloud.com.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев