Сливен, кратки вечерни новини, 13.06.2021 г., неделя

Сливен
13.06.2021 / 16:00

Бързият влак № 3622 от Бургас за София престоя в участъка между гарите Сливен и Гаврaилово два часа заради възникнала повреда в пантографа на локомотива, вследствие на която не е било възможно да продължи своето пътуване.

Турският пилот и навигаторът му, които претърпяха катастрофа на международното рали “Монбат Сливен”, са без опасност за живота – те бяха първоначално транспортирани до областната болница в града под Сините камъни, а предстои да се върнат в Турция за лечение.

Със заповед на кмета Стефан Радев се регламентират местата – специално поставените табла по бул. „Цар Освободител“, за поставяне на плакати, обръщения и други предизборни агитационни материали, във връзка с насрочените на 11 юли 2021 г. избори за Народно събрание.

През последното денонощие в Сливен и областта има регистрирани трима заразени с коронавирусна инфекция.

Турският екипаж Мустафа Чакал/Озгур Акдаг с Hyundai i20 NG R5 спечели Монбат рали Сливен.

Младите български надежди на спортната акробатика събра тази събота и неделя в Сливен вторият кръг от Държавния индивидуален шампионат за най-големите.

Християна Василева, Христо Атанасов и Карина Цончева увеличиха колекцията от медали на АСКЛА Сливен от Националният шампионат по лека атлетика за мъже и жени, момчета и момичета под 16 години и момичета и момчета под 14 години-четирибой.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев