Сливен, кратки вечерни новини, 11.06.2021 г., петък

Сливен
11.06.2021 / 15:52

Реколта от над 1 200 килограма от декар череши и то с много добро качество се очаква да приберат производителите в Сливенско тази година.

Близо 2 млн. лв. е осигурила Община Сливен за поетапен ремонт и изкърпване на уличната пътна мрежа в различни участъци, които стартираха от вчера.

Болшинството от жителите на квартали с концентрация на бедност в община Сливен имат желание да узаконят жилищата си, показват резултатите от социологическото проучване „Жилищни потребности и нагласи на семействата в квартали с концентрация на бедност в Община Сливен“ проведено от Хабитат България.

Община Сливен призовава гражданите да ползват контейнерите за дрехи по предназначение – в тях се забранява поставянето на други отпадъци.

В града под Сините камъни с концерт на открито снощи бе даден официалният старт на 40-ото юбилейно издание на Монбат Рали Сливен.

Сливен и тази година ще е домакин на етап от Колоездачната обиколка на България – 68-то издание на състезанието ще стартира на 30 юни и ще приключи на 5 юли.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани трима заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев