ОДФ Сливен благодари на всички помогнали в кампанията за даряване на хранителни продукти

Стикер
08.06.2021 / 10:24

Завърши акцията на Обществен дарителски фонд за даряване на хранителни продукти по кампанията „ЗАЕДНО ще се справим“ – в отговор на КОВИД-19, която е подкрепена от Глобалния фонд за обществените фондации (Global Fund for Community Foundations - https://globalfundcommunityfoundations.org/ ).

Над 640 нуждаещи се семейства от селата Бяла, Блатец, Панаретовци, Гавраилово, Селиминово, Крушаре, Самуилово, Гергевец, Злати войвода, Драгоданово, Ковачите, Глушник, Трапоклово, Стара река, Старо село и град Кермен получиха пакети с хранителни продукти.

Екипът на фонда изказва своята благодарност към всички подкрепили и участвали в кампанията. Без тяхното съдействие нямаше да можем да се справим - кметовете на кметства и представителите на читалищата, които ни помогнаха да определим справедливо наистина нуждаещи се семейства, които не са получавали помощ при други дарителски кампании; които заедно с доброволците направиха възможно достигането до всяко семейство.

Специална благодарност към дарителите – граждани и фирми, дали от себе си не само парични средства, но и от времето си за да помогнат за осъществяване на кампанията.

Кампанията за пореден път показа, че добротата и съпричастността съществуват и те са сред нас!

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев