Докторът по педагогика Владимира Тенева ще води листата на ПП «Републиканци за България» в Сливен

Владимира Тенева
07.06.2021 / 13:37

Днес областният координатор на ПП „Републиканци за България“ за Сливен Недко Недев, регистрира в РИК листата на партията за предстоящия вот на 11.7.2021.

Водач на листата на партията в 21-ви МИР Сливен ще бъде докторът по педагогика Владимира Тенева.

Владимира Тенева е член на инициативноя комитет и учредителното събрание на партията, носител на награда „Неофит Рилски“ за високи постижения в сферата на образованието от “Министерство на Образованието и Науката” и награда „Софроний Врачански“ за високи постижения в сферата на образованието от Началника на “Регионално управление по образование – Сливен”.

Към настоящия момент, д-р Владимира Тенева е заместник-директор, учебна дейност в ОУ „Д-р Иван Селимински“ – гр. Сливен и учител по информационни технологии в прогимназиален етап на основното образование. В периода 2018-2020 година д-р Тенева е асистент и преподавател в Катедра „Педагогика и мениджмънт“ към Технически университет – София, „Факултет и Колеж“ – Сливен. Научните ѝ интереси са в областта на иновациите в образованието, педагогиката, приложение на нови технологии и уеб инструменти в обучението, ранно чуждоезиково обучение, образователен мениджмънт. Автор е на научни публикации в реферирани издания в България и чужбина.

През годините тя е сътрудник в „Корпус на Мира САЩ“ в България, участва в програми на Международния център за учители в Прага, Република Чехия, Фламандското Министерство на образованието, Брюксел, Белгия, Фондация "Америка за България" и Държавния Департамент на САЩ, като завършва и курс на обучение в Колумбийски университет, Ню Йорк, САЩ. През 2018 и 2019 година участва в съвместни обучения на ментори с Колумбийски университет, Ню Йорк, САЩ и ПУ „Паисий Хилендарски“ по програма „Академия за лидери в образованието“ на Фондация „Америка за България“. През 2020 година д-р Тенева участва в обучение за професионално развитие „Въведение в коучинг лидерството“ към Институт за следдипломна квалификация, отделение при УНСС – София.

Д-р Владимира Тенева е женена, с две деца, на които посвещава свободното си време. Не е била член на други политически партии и доказва, че обявената от ПП „Републиканци за България“ цел за налагане в политиката на чисти, неопетнени и успели българи, може да бъде постигната.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев