Сливен, кратки вечерни новини, 01.06.2021 г., вторник

Сливен
01.06.2021 / 15:56

Във връзка с насрочените на 11 юли Парламентарни избори, днес кметът Стефан Радев проведе консултации за състава на секционните и подвижните секционни избирателни комисии в община Сливен – на тях присъстваха представители на парламентарно представени партии и коалиции, регистрирани за предстоящите избори.

На 2 юни 2021 г. Община Сливен, в партньорство с Център за подготовка на специалисти, ще отбележи Деня на Ботев и на загиналите за народна свобода – ритуалът по полагане на венци и цветя ще се проведе на пл. „Хаджи Димитър” от 11:45 ч.

На 1 юни – Международен ден на детето, кметът Стефан Радев чете български приказки на второкласници в новия Библиотечно-информационен център в СУ „Константин Константинов“.

Циркови артисти и куклен театър дефилираха днес в центъра на Сливен по повод 1 юни – Международен ден на детето.

Поради провеждане на планинско рали „Българка” на 5 и 6 юни временно се спира движението по пътя от местност Абланово до връх Българка.

22 крави загинаха на жп-прелеза в сливенското градче Кермен – стадото е пресичало жп-линията в района на прелеза, когато се е задал влак, който го е помел.

За последното денонощие в Сливенско има регистрирани четирима заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев