Сливен, кратки вечерни новини, 31.05.2021 г., понеделник

Сливен
31.05.2021 / 15:48

Повече излекувани и по-малко заболели от коронавирус са регистрирани и през последната седмица на територията на община Сливен – според данните, от 24 до 30 май, новозаболелите са 16, а броят на излекуваните е 93.

За последното денонощие в Сливенско има един нов случай с коронавирусна инфекция.

8 нарушения на карантината са констатирани през последното денонощие и нито един глобен за неспазване на мерките в Сливенско за същия период.

Кметът Стефан Радев свиква на 1 юни консултации за състав на СИК и ПСИК-Сливен – срещата ще се състои от 11:00 часа, в зала 105 на Община Сливен, при спазване на въведените противоепидемични мерки.

Сливенската полиция започна спецоперация по опазване на черешите – екипи на районните управления в Сливен, Твърдица, Нова Загора и Котел ще следят за стриктното изпълнение на заповедите на кметовете на общините в областта.

Регионален исторически музей "Д-р Симеон Табаков" – Сливен кани малки и големи малчугани на 1 юни от 10:00 часа пред сградата на РИМ – Сливен (бул. „Цар Освободител“ 18), за да отбележат заедно Международния ден на детето – от музея обещават интересна програма с много изненади, игри, награди и лакомства от сладкарска фирма "Шаклиян".

Бившият нападател на Сливен Мирослав Миндев ще бъде наставник на дубъла на ЦСКА 1948.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев