AMD и отборът по еСпортове на Mercedes-AMG Petronas ще си партнират за високооктанов геймплей

AMD и отборът по еСпортове на Mercedes-AMG Petronas ще си партнират за високооктанов геймплей
27.05.2021 / 09:23

– Тимът по електронни спортове на Mercedes-AMG Petronas избра процесори AMD Ryzen и графични карти AMD Radeon за своите игрални платформи –

 

Санта Клара, Калифорния, САЩ и Бракли, Вбр., 26 май 2021 г. – AMD (NASDAQ: AMD) и отборът по еСпортове на Mercedes-AMG Petronas, който е част от общия отбор на Mercedes-AMG Petronas за Формула 1, обявиха ново партньорство за снабдяване на типа по електронни игри с компютърни технологии на шампионско ниво.

AMD снабдява играчите на Mercedes-AMG Petronas с мощна комбинация от AMD Radeon™ RX 6900 XT графични карти, изградени по AMD RDNA™ 2 гейминг архитектура, и AMD Ryzen™ 7 5800X настолни процесори базирани на “Zen 3” ядра. Оптимизирани за еСпортове, технологиите на AMD ще дадат на състезателите на Mercedes-AMG Petronas високата производителност в съчетание с плавна работа и ниска латентност, за да могат да вземат връх във виртуалните надпревари.

AMD също ще ще достави гейминг системи в новото съоръжение на Mercedes-AMG Petronas за обучение по еСпортове, което ще бъде открито по-късно тази година в Бракли, Великобритания. С негова помощ състезателите по еСпортове ще могат да подобряват уменията си и постигат нови нива на успех в електронните игри.

Новото партньорство разширява съществуващото сътрудничество между AMD и екипът за Формула 1 на Mercedes-AMG Petronas. Състезателите по еСпортове ще могат да използват платформите на AMD в своите виртуални надпревари още този сезон. За допълнителна информация можете да посетите уебсайта на отбора на Mercedes-AMG Petronas.

 

За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

За отбора по еСпортове на Mercedes-AMG Petronas

Екипът Mercedes-AMG Petronas Esports е отборът за еСпортове към екипа на Mercedes-AMG Petronas за Формула 1.

Базиран в помещенията на екипа за Формула 1 на Mercedes-AMG Petronas в Бракли, Вбр., той разполага със специално изграден център за обучение по еСпортове, като предоставя на геймърите съоръжения от световна класа и съвременно оборудване, за да развият своите умения, за тренират и се състезават. Този център е интегриран в отдела за симулатори, който служи за предоставяне на обратна връзка на инженерите за виртуалния модел на автомобила и неговото усъвършенстване в последващите реализации

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев