Сливен, кратки вечерни новини, 25.05.2021 г., вторник

Сливен
25.05.2021 / 15:53

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен, в партньорство с Главна дирекция „Изпълнение на наказанията”-Затвор Сливен, стартират съвместна инициатива за превенция на трафика на хора с цел сексуална експлоатация.

Специализирана операция по противодействие на престъпленията против парично-кредитната система е проведена на 21 май от служители на РУ-Сливен – иззети са парични средства в лева и евро, предмети и документи, имащи отношение към извършваното престъпление.

Вчера малко преди 12:00 часа отвориха за движение сливенския булевард „Хаджи Димитър“.

Даровити деца от Сливен бяха наградени вчера от кмета Стефан Радев на церемония по повод 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

68-ото издание на Международната колоездачна обиколка на България ще премине през Сливен – състезанието ще стартира на 30 юни в София.

Партия „Българско лято“ на бизнесмена Васил Божков вече има офис в идеалния център на Сливен – той се намира само на 50 метра от сградата на общината, срещу Виенската сладкарница.

В Сливен започна изграждането на два нови социални центъра – двата центъра ще се намират до Дом за стари хора в Сливен.

През изминалото денонощие в Сливенско има регистрирани 4 заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев