Сливен, кратки вечерни новини, 24.05.2021 г., понеделник

Сливен
24.05.2021 / 15:48

Даровити деца от Сливен бяха наградени от кмета Стефан Радев на церемония по повод 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Празничен концерт с песни и танци в различни жанрове се състоя на площада пред Община Сливен по повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Основно училище „Д-р Иван Селимински“ награди изявени ученици и учители на тържество послучай Деня на светите братя Кирил и Методий – от името на областния управител Минчо Афузов поздравление поднесе заместничката му Димитринка Петкова.

Общински форум за младши учители се проведе в Сливен в навечерието на 24 май, Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Тактическото учение с бойни стрелби „Balkan Sentinel 21“ беше открито с официална церемония на 23 май на учебен полигон „Ново село“.

Пореден спад в броя на новозаразените с COVID-19 в община Сливен, сочат данните от изминалата седмица – 31 са новорегистрираните случаи за периода 17 – 23 май.

За последното денонощие в Сливен и областта не е регистриран нито един заразен с коронавирус.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев