Президентът и СЕО на AMD д-р Лиса Су ще изнесе откриваща реч на COMPUTEX 2021

AMD-logo
21.05.2021 / 09:55

— В своето слово - “AMD се ускорява - Екосистемата на високопроизводителните изчислителни среди” д-р Лиса Су ще представи нови водещи продукти и визията на компанията за бъдещето на ИТ технологиите —

Санта Клара, Калифорния, САЩ – 20 май 2021 г. – Днес AMD (NASDAQ: AMD) обяви, че президентът и СЕО на компанията д-р Лиса СУ ще произнесе програмна реч по време на COMPUTEX 2021. Голямото технологично изложение ще бъде с основна тема “Изграждане на глобалните технологични екосистеми през 2021 г.”. Д-р Су ще представи визията на AMD за бъдещето на изчислителните технологии, включително нарастващото разпространение на високопроизводителните изчислителни и графични решения на AMD, в своето слово озаглавено “AMD се ускорява - Екосистемата на високопроизводителните изчислителни среди”. Дигиталната реч ще бъде предавана на живо на 1 юни, четвъртък, в 18:00 ч. българско време и ще бъде достъпна чрез COMPUTEX 2021 Hybrid platform както и на AMD.com.

Организирано от Тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA), тазгодишното изложение COMPUTEX ще бъде във формат "COMPUTEX 2021 Hybrid”, съчетавайки за първи път събития на място с #COMPUTEXVirtual за по-удобен достъп и цялостни впечатления.

За да се регистрирате за COMPUTEX 2021 Hybrid, или да се осведомите за най-новата информация за изложението, посетете www.computextaipei.com.tw. Програмната реч на AMD на COMPUTEX можете да видите чрез линка тук:

https://youtu.be/GvXg4JVF740

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев