Сливен, кратки вечерни новини, 14.05.2021 г., петък

Сливен
14.05.2021 / 15:47

В приемния ден на кмета Стефан Радев, неговите заместници и секретаря на общината, граждани поставяха въпроси от различно естество.

Във връзка с получени сигнали за опасно дърво до оградата на детска градина „Божур“, Община Сливен обмисля неговото премахване.

Със символична първа копка днес започна благоустрояването на междублокови пространства в квартал „Сини камъни“ – на събитието присъстваха кметът на община Сливен Стефан Радев, управителите на фирмата-изпълнител Мартин Стефанов и на фирмата за строителен надзор на обекта Андон Горнаков.

От началото на имунизационната кампания срещу COVID-19 до 13 май включително в област Сливен са ваксинирани 20 513 души.

През изминалото денонощие в Сливенско са регистрирани 10 заразени с коронавирусна инфекция.

Випуск 2021 на елитната ПМГ „Добри Чинтулов” в Сливен днес каза сбогом на училището – в гимназията се състоя изпращане, а по-късно бяха раздадени и наградите на най-добрите ученици от випуска, церемонията се състоя в Драматичния театър.

Обществената комисия за избор на носител на наградата „Аргира Жечкова“ взе решение за удължаване на срока за прием на номинации до 30 юни 2021 г. – мотивите за това е все още усложнената пандемична обстановка.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев